Ingen telefon

för tillfället men det går bra att nå mig på mobilen, 070-831 87 31. Internet funkar i alla fall och det är ju bra!

Alla ungarna har nu äntligen gått över 300gramsstrecket. 5 ungar, indelade i 3 grupper. I grupp 1 har vi Truimph och Marussia, sen kommer grupp 2 med Bugatti och Ferrari och sist i sin egna lilla grupp kommer Lamborghini. Lamborghini har hittills alltid vägt minst men han har följt sin egen kurva bra.

Igår och idag har vi släppt ut ungarna (alla 5) på vårt hala golv. Triumph och Marussi går genast iväg, efter ett tag kommer dom andra. Jivara tycker inte att det är så kul att ha alla 5 ungarna ute samtidigt så efter ett tag får vi lyfta tillbaka dom - eller också gör hon det. Triumph fortsätter dock vandra i bolådan.

Eftersom vi har bolådan i vardagsrummet nu så tar vi gärna och lyfter en kattunge i taget och sitter och gosar i soffan. Även här är det skillnad på vilka som bara kurar ihop sig och några som inte vill ligga stilla. Bugatti tillhör oftast kategori 1.

Ett kort från idag (som äldsta sonen tog). Om jag nu minns rätt så är det Lamborghini som har ögonen öppna, bredvid honom ligger Ferrari och längst ut till höger (den svarta fläcken) är Triumph.


Ibland är det - fortfarande - vilt slagsmål om spenarna. Triumph kan ibland ligga "upp och ner", dvs han ligger på Jivaras rygg ner mot spenarna. Lamborghini och Ferrari ligger gärna och diar på rygg eller på sidan. Marussia o Bugatti kan vara ganska ettriga när det gäller att få mat. Det konstiga är att dom byter platser, oftast ligger tex Ferrari högst upp, så nära mamma Jivara han kan komma.

Här har jag bara koll på nr 2 (från Jivara räknat) och det är Bugatti. Kattungen längst ner är Triumph, som gärna brer ut sig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0