Måndag igen

Inatt är första natten vi inte har gett dom lite extra mat och till min stora förvåning och glädje så hade Dolce (tjejen) ändå gått upp 2 gram. Detta betyder ju att Jivara har lite mjölk ändå! Gabbana låg kvar på samma vikt som igår, efter matningen.

Han har nu fått väldigt bra kläm på detta med att suga och använder nappflaskan. Det är inte lätt att låta honom suga begränsad mängd mat utan han vill gärna suga tills allt är slut! Vi försökte ta bort nappflaskan idag men han hängde envist kvar.

Snart hoppas jag kunna ta hem Sakhi också. Jag saknar honom otroligt mycket!

Igår kläddes julgranen och Marussia var ju självklart väldigt nyfiken på vad det var för något. Hon försökte några gånger att vara där och nafsa, både på mjukt pynt (längst ner) och även på själva plastgranen. Får se vad som händer när både Sakhi o Marussia är hemma! Om granen fortfarande kommer stå kvar utan surrning....

Kommentarer
Postat av: Linnea, Johan och Smilla

Smilla tyckte också att granen var spännande, vi har ju dock en äkta:) Hon har gjort sönder en lampa som sitter ca 1.20 upp i granen och det har ramlat ner ett pynt som satt ca 1.50 upp, hur hon lyckats med det skulle man haft på film:)

Hon gillar även att slicka och tugga på grenarna längst ner och försöka dricka vattnet ut julgransfoten:)Grattis Fashion kullen på 1 veckas dagen och grattis bilkullen på 10månaders dagen! Inte att förglömma!Massor med goa julkramar från Rbertsfors!

2009-12-21 @ 22:11:07
URL: http://smillavanilla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0