Bild från igår

Så här ligger Jivara gärna, helst hos sönerna. Här ligger hon hos favoriten, äldsta sonen, och bara myser.
Det som har hänt idag är att hon har blivit lite smalare, när man ser henne uppifrån. Mannen hoppas att kattungarna inte ska ha så bråttom ut, så han hinner vara med på förlossningen. Han jobbar natthelg hela helgen och då blir det mest att sova, äta lite och sen fara till jobbet igen. Men jag tror att kattungarna kommer tidigare än så. Jag har gissat på att dom kommer på söndag, gärna dagtid, men dom kanske kommer ev redan i natt.

Sakhi har det bra hos min mamma. Han är fortsatt gosig, sover i hennes säng och inatt när hon gick upp ett tag så följde han efter henne. Satte sig på köksbordet och bara tittade på henne. Mamma säger att det syntes hur trött han var så när mamma sa att Sakhi kunde gå och lägga sig igen så gick han.
Marussia, vår busgumma som har blivit en knäkatt.  Här sitter hon visserligen hos sin favoritperson (husse) men hon kommer även till mig och yngsta sonen också. Äldsta sonen kan hantera henne hur han vill utan att hon protesterar. Katterna dras verkligen till honom. Men det är bra att äldsta sonen tränar henne så att hon kan klara utställningar och bedömningar bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0