Marussia

Vår lilla gumma som verkligen avgudar min man. Hon kommer till honom i sängen, sover på honom (ibland hos mig), kurrar och pratar och är så go'. När han sitter i soffan brukar Marussia sitta/ligga nedanför hans fötter och stirra på honom, detta oavsett om han nyss har lekt med henne eller inte. Marussia är en ganska stor ung dam som vid 5,5 månad vägde drygt 2.9 kg.

Här busar husse och Marussia ute, med hennes älskade pinne. Precis som sin mor tar Marussia pinnen i munnen och går i väg en bit.


Det är inte alltid mamma Jivara uppskattar sin dotter, ibland fräser hon till när hon ser henne. Samtidigt kan dom stå och äta torrfoder från samma tallrik så det är nog inte så allvarligt. Jivara brukar inte uppskatta att Marussia kommer fram när vi försöker leka med Jivara, då blir Jivara fort stött och slutar leka. Men som sagt, dom kan minsann vara nära varandra också.


Men allra mest är hon ju såklart med sin älskade storebror Sakhi. Sakhi och Marussia kommer otroligt bra överens, dom springer och busar med varandra och han tvättar gärna (ibland med lite våld) Marussia. Dom sover gärna tillsammans också, som här där dom har trängt in sig i vår lilla transportbur.

1 Linnea, Johan och Smilla:

skriven

Glöm inte att dom fyllde 6 månader igår!

Kramar från Robertsfors

Kommentera här: