En intensiv vecka

har det varit och även om det är lite lugnare så kommer jag inte hinna bearbeta bilderna och lägga ut dom idag heller, men jag försöker att få ut dom så fort som möjligt såklart.
 
Det är mycket som har hunnit hända veckorna mellan dessa två bilder, vecka 1 och vecka 7. De har fått börja vara med om kloklippning, lära sig att gå på lådan, lära sig äta mat, torrfoder o dricka vatten. De har även fått lite vatten på ryggen - vilket har gått bra.

De har även lyckats lära sig hur man klättrar upp och ner, att lära sig busa o leka med syskonen och såklart även med moster Dolce. Mamma Marussia är nog rätt nöjd att Dolce oftast är i vardagsrummet och kan busa med småttingarna.
 
De har fått åka bil ett par ggr, bara korta sträckor till att börja med. Första turen hade jag med Marussia, men det var ingen bra idé. Hon pratade hela tiden, trots att jag bara körde två kvarter. Sen dess har Marussia fått vara hemma.
 
I veckan har de hunnit åka till veterinären och få sin första vaccinationsspruta. Ingen sa något när dom fick sprutan och det går ju så fort dessutom.
 
På vägen till veterinären pep dom lite då och då och detta var ju en betydligt längre biltur än dom var van vid. Så att dom blev less på slutet är ju inte så konstigt. Det var tre väldigt trötta kattungar i bilen på väg hem, Tanja höll på att somna sittandes.
 
Vi har haft firande igår och då vi har några som är allergiska fick vi plocka bort Marussia, kullen och  Dolce till ett rum (med massa kattleksaker) och sätta Sakhi o Ella i ett annat rum.
 
Vi är ju testhem och av de som kommer hit och testar allergin brukar runt 70-75% klara av våra katter, men vad gäller våra vänner som har en riktigt ordentligt kattallergi är det tyvärr ingen som tål våra katter. Tråkigt, men så kan det ju oxå vara.
 
Operakullen fick i alla fall många gäster som höll på med dom och det är ju alltid bra träning att få träffa nya människor.
 
På söndag blir det fullt upp. Då kommer Ramani o Thomas (dvs "farmor" o "farfar") hiit en snabbis, de ska även hinna till Catharina - som ju har halvsyskonen till denna kull. Förutom Ramani o Thomas kommer Tanjas husse o hans mamma hit och på kvällen kommer Dylans fodervärd hit. Så jag tror att det kommer vara väldigt trötta kattungar sen på kvällen!
 
1 Erik Ågren:

skriven

Så små dom var. :-)

Kommentera här: