Ungarna är 2 dagar gamla

och det märks på många sätt att det är en liten kull. Dels gick ju Marussia över tiden så dom hann växa på sig lite extra mycket och nu är det inte det där bråket i "mjölkbaren" som det lätt kan bli. Dom diar på olika ställen och har gott om utrymme att röra sig, trots det så har killen ibland legat på rygg och diat.

Dom går upp bra i vikt och tjejen ligger före brorsan - än så länge. Det ändras nog sen.  Vägde dom nyss och då ligger tjejen på 177 gram och killen på 161 gram. Bra vikter tycker jag.

Vår plastdörr funkar bra, det kan bli lite kö ibland då Dolce o Marussia vill in samtidigt. Sen hur det kommer funka när ungarna blir större - ja det får vi se då. Men det är ganska många veckor kvar innan det är dags att ta bort lekhagen. För tillfället bor dom som sagt i bolådan och det funkar bra där.

Ska bearbeta några kort, tagna ikväll, och lägga upp senare ikväll/natt. Vad gäller temat så har jag satt några på att "forska" i tänkt ämne, det kommer nog diskuteras lite på fredag då vi träffas och förhoppningsvis kan jag presentera småttingarna vid deras namn på lördag.

Kommentera här: