Kattmagneten

Det har gått väldigt bra att ha Sakhi hemma, han har varit väldigt intresserad av Jivara och efter ett dygn hemma tog jag bort Feliway från uttaget för att se om det blev någon skillnad, vilket det inte blev. Både Sakhi och Jivara har legat i äldsta sonens säng - med bara ett litet mellanrum och sovit. Äldsta sonen är något av en kattmagnet och jag förstår att han har svårt att få kunna sova med två katter i sängen.

Stackars Marussia däremot har haft det lite långtråkigt. Vi är osäkra på om Sakhi inte har haft tid ell velat leka med Marussia. Som det är nu så har vi fått ägna mycket tid åt henne.

När vi lämnade Sakhi och hämtade Dolce idag stannade vi ett tag. Sakhi och Dolce busade rätt bra med varandra och hon är inte bangen utan hon söker bus och lite våld, vår ljuvliga lilla dam. Snabb som bara den är hon också, hon bara springer och hoppar! 

Stackars Jivara.... hon ska verkligen tycka att vi är dumma som äntligen skickar iväg hennes barn men sen tar vi hem dom igen!!! Dolce har fått några fräs idag då Jivara tyckt hon varit närgången så då har Dolce istället gått till Marussia.

På tisdag kommer jag hämta Sakhi för då ska han o Marussia vaccineras, så det är gjort före utställningen. Ev stannar Sakhi här ett tag då - med Dolce hemma. Får se hur det går!

Kommentera här: