Blandat

Igår fick Dolce & Gabbana smaka lite på köttfärs. Båda två förstod ganska snabbt vad det var och att det var gott. Dolce åt från mina fingrar när hon plötsligt gapar stort och biter i mitt finger. Hungrig liten tjej! Gabbana fick också smaka lite grann och åt med bra aptit. Dom verkar ha fått pappa Adiks aptit.

Idag fick dom äta från tallrik och även denna gång började vi med Dolce. Hon stod och smaskade och tyckte det var gott, även denna gång var det inte så mycket kvar till Gabbana. Snart är det dags att ta fram den lilla toa-lådan åt dom.

Igår tog vi ut Sakhi o Marussia i kylan men det blev inte många minuter. Sakhi ville in på en gång medan Marussia var lite mer tålmodig. Men det är klart, det var ju mer än -20 grader ute. Ska ta ut dom igen när det har blivit bättre temperatur.

Idag kom E förbi, med Triumph (från Bilkullen) och Roselia (Frostuddens uppfödning). E är fodervärd åt Roselia. Båda två hade växt till sig lite och det var stor skillnad på att se Roselia nu, hon var mycket mer lugn. Men att sitta instängd i tvättstugan var inte så kul så hon blev lite spänd och morrade lite.

Imorgon får vi besök och på lördag får vi också besök. På lördag är det SÄSK-träff hos mig, det kommer en hel del folk så det blir verkligen trevligt och det är något jag ser fram emot.

Kommentera här: