Sista kullbilderna vid 14 veckor

O nu är kullen snart klar att flytta. 
 
Även om jag inte har haft kullen hemma hos oss (jag tycker inte det är så snällt att ta hem en kattunge när man har så gamla katter, Ella är yngst med sina 10 år o Sakhi är äldst med sina 14 år o dessutom har jag hans HCM att tänka på oxå) så har dessa veckor verkligen bara flugit förbi. 

Sonen/fodervärden har gjort ett superbra jobb med kullen o även om han har växt upp med kullar hos oss är det inte samma sak som att sköta allt själv, som socialisering etc. 
 
Med denna kull har jag fått tillbaka mina linjer med Marussia (som är farfars farfarsmor till kullen) o jag ser en hel del av henne. Bla att man kan dammsuga Tanjiro men framför allt mkt av Marussia hos Marin (som kommer stanna i katteriet). Marin har en lugn personlighet - även om hon oxå kan busa såklart - men för tillfället är det inte mkt som stressar henne. 

O jag hoppas verkligen att Marin ska bli lika lätt att ha med på utställningar som Marussia har varit. Totalt obrydd om allt!
 
Veckans kullbilder, som alltså är dom sista, blev det många busbilder. O vi lyckades med konststycket att få alla sitta i den ordning som de är född dessutom. 
 
 
Winry Rockbell  
 
Winry är den enda kattunge som inte har hittat sitt rätta hem ännu. De slutbesiktas idag o killarna flyttar på to, men därefter kan Winry flytta. 
 
Tanjiro Kamado 
 
Natsu Dragneel 
 
Marin Kitagawa 
 
Kullbilder blev det oxå såklart. 
13. Animekullen | |
Upp