Veckobilder, vecka 1o könsbyte

Förra veckan var helt uppbokad så jag hann inte sitta framför datorn o bearbeta bilder. Så det kommer bli ett inlägg idag o senare i veckan kommer ett inlägg på 2-veckorsbilderna.
 
Förra må, när kullen blev 1 vecka, var hela familjen dit o tittade på dom samt även hjälpte till att fota. Jag blir alltid lika fascinerad över hur rörliga kattungarna är, fastän de är så små. 
 
Vi tar det fortfarande lugnt med Queen, skyndar att fota det som behövs (o därav blir bilderna inte de allra bästa, men bättre än bara med mobilen) innan vi lämnar tillbaka den unge vi håller på med för stunden. 

Kullbilderna är smått katastrof, just för att de klättrar på varandra. Så vi körde med det vanliga tricket, 1 fotograf o 2 assistenter. Assistenterna höll fast bebbarna medan jag räknade ner o då släpper man bebbarna. Det gäller att vara snabb med att fota. 
 
Sen blir alltid kullbilderna lite katastrof, ända tills de börjar kunna följa en vippa med blicken. 
 
Det är nog värre för Queen just nu när kullen mest ligger stilla i bolådan. Kryper de iväg så kryper de inte så långt innan Queen fångar in dom igen. 

Jag har valt att fota dessa bilder på vit fäll o det är inte lätt att lyfta huvudet så ibland ser man inte så mkt av kattungen. 
 
Förra onsdagen var jag tillbaka hos kullen o hade med mig en uppfödarkompis. Jag ville ha hjälp med att kolla kön etc. 

Så nr 2, som vi trodde var en tjej hade jag själv sett att det var en kille om jag hade fått titta förra må. Nu är det alltså en hane o då har han fått namnet Tanjiro Kamado. 
 
Nr 3 var lite svårare, men det är oxå en hane. Han har fått namnet Natsu Dragneel.
 
 
Så först ut är Winry.
 
 
Som nummer 2 kommer Tanjiro.
 
Som nummer 3 kommer Natsu, lättast i kullen men följer sin egen kurva mkt bra. 
 
O slutligen kommer Marin, som just nu är den som leder viktligan.
 
 
Några försök till kullbilder blev det som sagt oxå. 
 
 
Här kommer massa bonusbilder o Queen är nöjd igen. Efter att Queen fått tillbaka sina bebbar så smuttade dom ett tag innan alla (utom Natsu, som åt ett tag till) slocknade till höger o vänster. O för Queen var det bara att ligga stilla, trots att dom låg på hennes ben. 
 
 
13. Animekullen | |
Upp