Animekullen är 6 veckor

Tiden går så fort, nu är kullen redan 6 veckor. Mer o mer bus såklart men även roligt att se deras personligheter utvecklas. 

Winry är fortfarande kullens Duracellkanin. Hon är en riktig äventyrare o vill upptäcka saker. Vi har byggt ut hagen lite grann, eftersom Winry rätt enkelt tog sig ur den förra. Jag kommer att lägga ut film på instagram om det senare i veckan. 
 
Winry är en mysig tjej, men har svårt att vara stilla. Hon har alltid bråttom iväg, men en liten tvättning hinner hon alltid med.
 
Winry passar en köpare med en aktiv livsstil.
 
Tanjiro, kullens svarta hål, som vi skämtsamt kallar honom. Han är den som nu leder viktligan, trots att han föredrog att ligga kvar i mjölkbaren ett bra tag. Tanjiro gillar mat.
 
Tanjiro är fortfarande kullens filosof men han börjar mer o mer ta för sig o haka på syskonen när de springer runt i hagen. 
 
Vid denna fotografering var han så trött, så trött. 
 
Tanjiro passar en köpare som har det lite lugnt omkring sig.
 
Natsu, kullens lättaste när han föddes men det har han ändrat på. Tanjiro gillar mat, men inte lika mkt som Natsu gör. 
 
De fick förra veckan smaka på lite fisk o Natsu morrar om man försöker röra hans mat/tallrik. Ända sen de fick börja smaka på små portioner har Natsu alltid varit lite upprörd när maten har tagit slut. För att de andra ska få äta i fred så får ibland Natsu - aka grävskopan - ibland en egen tallrik. 

Natsu brås lite på Winry o är även han en Duracellkanin, men till skillnad från Winry så har han ofta tid att sitta i famnen o mysa. Tvätta gillar han oxå att göra. 
 
Natsu har en rolig grej han gör, istället för att springa hela tiden så hoppar/studsar han lite då o då. En aktiv kattunge som sagt o även som Winry passar han bra hos en köpare som inte har det alltför lugnt omkring sig. 

Jag tycker att Natsu har en väldigt bra kombo, nyfikenheten men även att han kan vara lugn oxå. Så jag ser gärna att Natsu får gå vidare i avel, självklart så hjälper jag till i så fall om det behövs.
Marin, är fortfarande kullens livsnjutare,  men även hon har såklart börjat busa mkt mera nu. 
 
Marin kommer att stanna kvar hos husse o mamma Queen. Marin kommer jag ställa i Iggesund-utställningen i oktober har jag tänkt. 
 
Marin är just nu den lättaste i kullen, men jag tycker att hon har en stor potential framför sig. Jag hoppas i alla fall på det. 

Vi testade att ta kullbilderna först denna gång o ja, det kanske hjälpte lite grann. Tanjiro var så trött så han låg bara när vi fotade kullbilderna. 
 
Transportburen är i hagen, så de ska vänja sig vid den, o kullen går gärna dit in o sover. Så här såg det ut när det var dags att börja med kullbilderna.
 
13. Animekullen | |
Upp