Cykelkullen fyller år idag

Idag fyller Cykelkullen 4 år. Cykelkullen blev sista kullen både för Marussia och Trisse. 
 
Alla 4 hamnade till en början i Umeå-trakten, men sen flyttade Kata (Cervélo S5) söderut.
 
Pina (Pinarello Dogma) som bor på foder hos min kompis, Carina, är den jag träffar oftast.  
 
Som vanligt blir det lite bilder från när de växta upp här. 
 
Scott Addict, som kallas för Scott. en aktiv katt. 
 
Pinarello Dogma, som kallas för Pina. Hon har just nu en kull kattungar, som är 7 veckor gamla. Det var  när Pina var runt 2 veckor som jag började fundera på att behålla henne, därför blir det en bonusbild så ni får se hur hon såg ut då. 



Pina är en avslappnad mamma, hon bryr sig inte så mkt om att det kommer folk ell Carinas andra katter (inklusive Maine Coonen Maui o hunden Shamina). Ibland tror jag att hon tycker det är skönt att hon kan lämna dom o istället försöka få lite mat. Just nu är Pina konstant hungrig o äter (precis som de andra katterna o Shamina) mer än gärna upp de rester som blir kvar av kattungematen. 
 
Cervélo S5 kallas för Kata. Hon o matte E flyttade söderut och nu har Kata sällskap av två andra katter. 
 
Sist föddes Bianchi Racer, ett mkt passande namn det första dygnet. Han var ute och "promenerade" i bolådan när han var bara ett halvt dygn gammal. Men sen blev han en storslappare, låg gärna i våra stora blomkrukor och gärna i solen. Han kallas nu för Harvey. 
 
Två kullbilder o eftersom vi brukar börja med kullbilderna (när vi fotar) var detta en vanlig syn. Harvey var ofta helt slut. 
 
 
Stort grattis till alla cyklar.
 
 
1 Therese:

skriven

Grattis till cyklarna =)

Kommentera här: