Bilkullen fyller 10 år

Idag fyller Jivaras andra kull, Bilkullen, hela 10 år. Vad jag vet så lever alla (utom Bugatti ) o mår bra.
 
Jag hade valt temat i förväg o det visade sig att denna kull bestod av 4 tjejer o 1 kille.
 
Sakhi var med under förlossningen, åt upp en ell två moderkakor o var allmänt en bra barnvakt åt sina småsyskon.
 
Det var eg aldrig någon tvekan om att vi skulle behålla Marussia och vi har aldrig ångrat beslutet, trots att hon är vår mest privata katt. När jag var testhem kunde hon acceptera ett par godisar, sen gick hon sin väg medan resten av flocken satt kvar och ville ha mer.
 
Marussia är född först och hennes namn kommer från en rysk bil. Det var dessutom ett tag ett stall i Formel 1, vilket vi tycker är lite kul.
 
Marussia har fått 5 kullar (Änglakullen, som föddes samma dag som Marussia blev 2 år, Kinesiska filosofikullen, Storstadskullen, Operakullen o Cykelkullen). Hon bor kvar hos oss, blev kastrat för snart 3 år sen o har sällskap av Sakhi, Dolce o Ella.
 
 
Sen kom Bugatti.Bugatti flyttade till Norge där hon bodde med en annan katt.
 
Detta kort är taget av Linda Björk.
 
 
Ferrari kom som nummer tre. Hon kallas numera för Smilla o bor tillsammans med en huskatt, Lillan. Smilla har dessutom två småhussar.
 
Triumph kom som nummer fyra. Triumph bodde först hos en småbarnsfamilj innan han sen omplacerades till ett par med en annan katt.
 
 
Lamborghini kom som nummer fem o kallas nu för Tussan. Hon bor som ensamkatt o nu är väl yngsta dottern tonåring ell kanske tom äldre? Tiden går ju så fort.
 
 
Ett par kullbilder. Detta var en aktiv kull o verkligen inte lätt att fota heller. Detta är även före vi skaffade bättre fotoutrustning o det märks på bilderna.
 
Ett riktigt stort grattis till alla bilar.
   
 
 

Kommentera här: