Ella

Ella har idag gått in i vecka 5, i hennes andra dräktighet, och hon har denna gång redan gått upp mer än hon gjorde under förra dräktigheten som blev Chakrakullen. Här kan man läsa lite mera om vad som hände när kullen var nyfödd.
 
Där blev det 8 st men vi förlorade tyvärr 3 st och av de 5 som överlevde var det väldigt låga vikter.
 
Svadhisthana (Luna), 64 g
Manipura (Majken), 70 g
Anahata (Juno), 74 g
Vishuddha (Hjärta, enda hanen), 60 g
Sahasrara (Cleo), 59 g
 
Ella var tur nog stor redan före dräktigheten för det behövdes. Kattungarna åt upp Ella och jag har lärt mig att inte para så att de är dräktiga under sommaren. För mår man illa redan under dräktigheten så blir det lätt värre när det är varmt dessutom.

Denna gång äter hon med stor aptit, visserligen lite, men ofta. Förra gången var hon inte alls särskild brydd om maten, det spelade ingen roll vad jag gav henne.
 
Denna dräktighet vill hon inte gärna gå ut i kattgården, något som hon i vanliga fall älskar. Det händer dock att vi får ut henne, gärna sent på kvällen, o då stannar hon ett bra tag. Annars är hennes favoritplats att ligga bredvid det öppna fönstret till kattgården.
 
En bild på hur stor Ella var under förra dräktigheten precis på sluttampen. Då orkade hon inte göra så mkt. Hon gick ett par steg och sen la hon sig igen.Vi hoppas såklart att det går mkt bättre denna gång o att hon får må bra under hela dräktigheten.
 
Spara
Spara
Spara
Spara
Spara
Spara
Spara

Kommentera här: