Tiden går fort, för fort ibland

och nu har det redan gått en vecka sen första kattungen flyttade.
 
Majken har vi fortfarande kvar ett litet tag till då fodervärdarna ska ut ut och resa o vi tyckte allihopa att det är bättre att hon får vara kvar hos oss. Men på söndag flyttar Majken och då får vi se hur det går att få ihop vår flock denna gång.
 
Ella är lite påverkad av att hon bara har en kattunge kvar. Hon är mer uppmärksam på om Majken protesterar mot att bli ensam kvar i vardagsrummet, då springer Ella genast tillbaka till henne.
 
Ella busar även en del med Majken och det är ju bra för även om vi försöker leka med Majken så blir det inte riktigt på samma sätt.
 
Ella och Marjken går ut en hel del i kattgården och det går bara bra. I Majkens nya hem har ena fodervärden, J, nätat in balkongen så att hon tryggt ska kunna vara ute på den. Blir så spännande att höra vad Majken kommer att tycka om sitt nya hem och sin nya kattkompis, Wendella!
 
Jag har fått flera rapporter, filmer och foton på det andra kattungarna och det går bra och alla mår gott, vilket ju alltid är kul att läsa. Bilder kommer längre fram, jag har haft fullt upp med annat och med att vara en hel del med Majken oxå.
 
Men den som väntar på något gott... 
 
8. Chakrakullen | |
Upp