Mellan vecka 3 o 4

Dylan har lärt sig att äta torrfoder, men han kan även knapra på faten ibland. Köttfärs har dom fått smaka alla 3 en gång och då var det bara Tatyana som tyckte det var gott!
 
Det är otroligt roligt att se hur de har börjat småbråka med varandra och Dylan har även börjat leka med små leksaksmöss.
 
Det blir inte alltid så mycket gjort då man lätt fastnar med kattungarna och bara sitter och tittar på hur de busar, sover etc.
 
Marussia har hunnit ha stora flyttardagen! Det var dagarna efter att vi hade satt upp lekhagen. Fort gick det för tjejerna att kunna klättra över det lilla "hindret" framför grinden och så var de ute på egen hand i stora vida världen.
 
När jag gick i säng den kvällen stängde jag igen grinden helt - så att inte Marussia skulle bli så stressad över att tjejerna var ute på egen hand. Resultatet blev inte vad jag hade väntat mig. Istället för att låta kullen ligga kvar i hagen hade hon flyttat dom och så höll hon på en hel dag, men skam den som ger sig.
 
Nu har vi hagen öppen, dag o natt, och det funkar väldigt bra. Kattungarna ligger kvar inne i hagen och sover gott när Marussia får frukost.
 

Kommentera här: