Oj, vad detta är svårt

Idag har vi haft besök av Londons matte o strax efteråt kom Maria Westling för att titta på o fota denna kull. Maria har fotat våra 4 katter hemma tidigare och det var allt annat än lätt att välja ut bara ngr bilder av alla fina bilder hon tog. Några bilder hittar ni här.
 
Maria tog med sig sina blixtar (som är mer avancerade än våra) och så satte vi upp vår fotostudio och fotade katter, denna gång med vit bakgrund.
 
Under tiden vi höll på att fota så lyckades Ella Bella Bus smita igenom avspärrningen och lägga sig under en soffa. Där låg hon bra tills en kattunge kom för nära så Ella morrade åt kattungen. Snabbt fick vi tag på Marussia (så hon inte skulle hoppa på Ella) och så småningom fick vi även tag på Ella.
 
Vi fick några bra fototips o fotoinställningstips och tyvärr så upptäckte Maria att vi har fel på vår kamera.... Det går att fota bilder men det är inte helt rätt, förhoppningsvis är det lätt att åtgärda felen.

Nu sitter jag och försöker välja ut några kort från dagens session. Inte helt lätt men bilder kommer. Mest troligt imorgon eftermiddag. Något som inte heller var lätt var att fota kullbilderna. De blir bara livligare och livligare denna kull. 

Ett av många försök att få ungarna att sitta stilla åtminstone 3 sekunder efter de blivit ditplacerade. Här är det från vänster till höger, Moscow, Venice, Tehran o London (som byter namn, men det får ett eget inlägg) allra längst bort. 
 
 
 

Kommentera här: