Idag flyttade sista kattungen

Som vanligt är det jobbigt när dom flyttar och vi måste skiljas från våra kattungar. Den stora trösten är att vi har hittat bra hem åt alla. När vi tog avskedskorten med kattunge o mamma katt (inlägget kommer imorgon), så passade vi även på att fota profilbild och en riktig närgången ansiktsbild.
 
Leo (Moscow) har flyttat till Tavelsjö (nära Umeå) där han får sällskap av tre andra katter. Passar honom perfekt!!  
 
Leo var kullens stora, snälla och mysiga nallebjörn. Busig såklart men även en väldigt lugn och trygg hane.
 
 
Hans nya kompisar heter Majsan
 
M2

och Simba.
 
Tehran flyttar till Umeå där hon kommer få sällskap av enYorkshireterrier. Ett tag före flytten var matte S förbi och lämnade en transportbur och en liten bädd. Det första som hände var att Dolce kröp in i transportburen.  Varken Marussia eller kattungarna reagerade heller på hunddofterna..

Tehran var kullens tuffing, med rejält skinn på näsan/nosen. En tuff och väldigt framåt tjej som nog kan passa bra eftersom hon flyttar till sitt nya hem som har en hund.
 
Bea (Venice) har flyttat till en annan sibbe.  Känns visserligen långt till Norge, men nu är det ju så lätt att hålla kontakten så det ska nog inte vara någon fara och om det blir någon kattutställning i Mo i Rana åker jag nog dit! 

Bea var kullens ekorre, dvs duktig på att hoppa, och hon har otroligt mycket ork/bus och vägrar ge sig fastän resten av kullen hade däckat pga trötthet. Älskar bollar och vippor!
 
 
Så här ser Beas nya kompis ut, sibbekompisen Bailee. Väldigt vacker tjej och jag är övertygad om att hon kommer lära Venice en hel del tricks!  
 
 
Ivan (London) har flyttat till Umeå till en tjej. Han kommer få det jättebra och blir helt säkert ordentligt bortskämd av lägenhetskompisarna han kommer bo med!
 
Ivan var kullens filosof, till att börja med. Sen blev han kullens värsting.  Nej, inte riktigt så illa var han men han tog för sig av ex maten. Han gick från skål till skål för att se om det var bättre mat där. Ivan var kullens lättviktare men att han är en stilig hane syns tydligt om man sätter honom bredvid tjejerna.
 

Kommentera här: