Hemma igen efter ett väldigt bra seminarium

I lördags for jag, Ewa (som precis fått sitt stamnamn), Camilla och Linda till Östersund. Vi kom fram på kvällen, checkade in, åt god mat och träffade även Randi. Randi skulle leverera en kattunge så vi passade på att följa med upp och titta på Sölve (obs, svensk stavning).
 
Superfin, charmig och helt underbar snygg katthane. Vilken goding!! Han lär snabbt bli fullbokad, trots att han bara är 12 veckor. Lyckliga ägare till honom är Zatash, ni kan se bilder på Sölve här.
 
Randi hittar ni på Facebook. Sök på Einhaugens Siberican Cats (Randi Heggdal).
 
Söndagen var det så dags för Royal Canins uppfödarseminarium. De hade bjudit in veterinären och kattspecialisten Marita Asp Tauni. En väldigt duktig, kunnig och framför allt engagerad föreläsare. Ämnet var "Smittsamma kattsjukdomar" och jag tror att det var fler än jag som gärna hade lyssnat mera på henne. En väldigt duktig veterinär som sagt!!
 
RC gav som vanligt bort fina gåvor och som extrapresent fick man en hopfällbar utställningsbur. Inte nog med att vi fick fina presenter, dessutom bjöds vi på väldigt god fika och mat under hela söndagen. Så det var väldigt nöjda (o mätta!) deltagare efter föreläsningen.
  

Kommentera här: