Helt oemotståndlig

är vackra Ella Bella Bus. En väldigt bestämd ung dam som gärna försöker mucka med de andra katterna. Marussia kan hon tex slänga sig på när Marussia ligger på golvet o vilar och försöka bita henne i halsen. Ibland låter Marussia det ske men lika ofta läxar hon upp Ella.Det har hon gjort länge men nu när Marussia är dräktig så försöker vi hindra Ella.
 
Ella kommer nog få en stor överraskning när kullen är född. Marussia är väldigt timid och snäll men när hon har kull tillåter hon inte Sakhi att komma nära kullen. När hon inte har kull avgudar Marussia Sakhi och går gärna och stryker sig mot honom. Det ska bli intressant att se hur hon gör med Ella, men vi räknar med att Ella kommer bli bortjagad. Dolce däremot får alltid vara nära Marussia och kullen.
 
Sakhi är en stor favorit hos Ella och bara häromkvällen såg vi hur Ella muckade lite lätt gräl med Sakhi, genom att sätta upp tassen på Sakhis huvud. Sakhi blev såklart irriterad efter ett par ggr och anföll Ella. Eller anföll och anföll, det låter så hårt. Ella vet mycket väl vad som händer. Sakhi säger till henne ett kort tag och sen börjar han tvätta henne och jag är nästan 100% säker på att Ella vet det och medvetet irriterar Sakhi så han ska tvätta henne. Vår lilla tokgumma som i mars fyller 2 år.

Ella var väldigt aktiv som liten kattunge. Det blev lite bättre när hon var runt 10 månader och nu, ett år senare, har det blivit ännu bättre. Ibland hoppar hon upp till mig, lägger sig tillrätta (helst vill hon ligga på mina ben) och sover ett tag. Ibland blir det bara typ 30 min, men för ett tag sen sov hon 2 timmar i ett sträck. Har hon tur så ligger dessutom Sakhi redan där och vilar och då vill hon gärna ligga nära Sakhi och gosa.

Några nytagna bilder på vackra Ella!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0