Avelsplaner mm

Igår var jag hem till Susanne (som bor här i Sävar) och vi pratade parningsplaner för hennes hona, Chana. Jag hoppas att allt går bra med prinsen hon har valt till Chana denna gång och sen visade hon mig en mycket snygg ung, lovande avelshane som hon bara genast måste skynda och anmäla intresse för!!   Den hanen skulle kunna passa utmärkt för parning 2 för det är ju bra om man försöker tänka långt framåt.
 
Det är så roligt att sitta och titta på alla fina hanar som finns - ja, även honor såklart. Titta på kort och stamtavla, fundera på respektive fördelar och nackdelar på katterna, be om mera kort etc etc. 
 
Om en dryg vecka far jag och Karin (Ellas uppfödare) till Stockholm då vi ska gå på ett uppfödarseminarium som Royal Canin håller i. Vi åker faktiskt ner redan tidigt på fredag och åker hem på söndag eftermiddag. Det ska bli kul att prata katt en hel helg!
 
Lördag 19/10 åker vi till Carina i Yttersjö för att ha terminens första SäSK-träff. Vi försöker att hälsa på de som har kattungar och förutom att titta/mysa med kattungarna tar vi även upp olika saker som vi diskuterar.
 
Vi har ju ett väldigt stort upptagningsområde men trots att det ibland är långa avstånd att köra är det många som kommer på träffarna då vi alltid har väldigt trevligt ihop. Det blir mycket skratt och trevliga samtal!  
 

Kommentera här: