Härligt sommarväder

och jag försöker låta bli datorn. Katterna mår bra och njuter när de får komma ut på "grönbete", dvs gå ut från kattgården i sele. Dolce har dock blivit galen denna vår, hon står och jamar hjärtskärande (så att vi verkligen ska tycka synd om henne) när hon ser att vi är ute eller att någon av katterna får gå ut från kattgården. Vår älskade lilla bustjej!

Tidigare i veckan fick Marussa gå ut själv, flera timmar. Grannarna kom och pratade och Marussia, som verkligen är en väldigt privat katt (lik mamma Jivara) var så social, gosig och mysig. Social är hon alltid, men på hennes villkor, men nu gick hon fram och tillbaka mellan oss och bara njöt.
 
Det är tyvärr lätt hänt att man missar att se vilken vacker katt Marussia är. Dolce är ju så otroligt söt och charmig med sitt speciella utseende och Ella är också så otroligt söt och charmig. När Sakhi kommer fram blir det ofta "wow, vilken stor katt". Marussia är ju en nätt hona men oj vad hon är vacker!

Många gamla bilder på Marussia, hon har aldrig varit lätt att fota då hon snabbt vrider bort huvudet när vi trycker på avtryckaren, men är man bara tillräckligt envis så kan man få ihop en hel hög med bilder.  

Den här bilden har Linda Karlström tagit på Marussia, visst är det en underbart vacker bild!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Annika

Vad söt Marussia är på bilderna. Lady blir nog lika vacker som henne när hon blir färdigutvecklad. Förstår att hon vunnit många priser. Kram från mig och lady och lufsen.

2013-07-30 @ 07:10:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0