Avslöjad

Ella har alltid varit lite rastlös, haft väldigt mkt spring i benen, men nu de senaste veckorna har hon lugnat ner sig. Hon kommer självmant och hoppar upp i soffan och lägger sig tillrätta, hon kurrar och mår så bra så när man klappar om henne.
 
Jag har genomskådat henne och förstår nu hur mkt hon älskar Sakhi. Ibland hoppar hon upp till mig före Sakhi ligger där, för hon tror att han kommer dit då (vilket sällan funkar) men oftast kommer hon när hon ser att han ligger hos mig.
 
Idag är ett typexempel. Hon satt på ena fåtöljen och såg Sakhi. Snabbt hoppade hon ner från fåtöljen och sprang till Sakhi, börjar tvätta honom men framför allt bita honom i halsen. Detta är bara för att hon vet att hon får uppmärksamhet av Sakhi då.
 
Först får hon lite lätt stryk och sen börjar Sakhi tvätta henne och det är det hon väntar på. Man riktigt ser på henne hur hon njuter för Sakhi är väldigt noga.
 
En annan sak hon har börjat med, som är lite rolig, är att hon springer runt och piper (av avundsjuka gissar vi) när vi håller en annan katt. När Dolce ligger hos husse hoppar Ella gärna upp och tror att det kanske, kanske är storebror Sakhi som ligger på fel ställe och kanske, kanske kan hon bli tvättad och ompysslad.
 
Här är några bilder på en mycket nöjd Ella hos storebror Sakhi.
 

Kommentera här: