Snabba kattungar i denna kull

Igår tog vi bort bolådan helt och hållet och satte upp lekhagen, bäddade varmt på golvet. Bla med de filtar som skickas med när kullen flyttar (bra att ha ngt som luktar välbekant i början) och massa kattbäddar.
 
Varken Jivara eller Marussia har bitit av morrhåren på någon kattunge, men jag tror faktiskt att London ligger lite tokigt till då han gärna är ute och vandrar på egen hand och långt bort från mamma.
 
Lekhagen har en lucka i dörren, med ett litet lågt hinder (som ska hålla kattungarna inne i hagen ett tag). Pyttsan, London kom snabbt på hur man gjorde och sen skuttade han glatt över x antal ggr. Varje gång blev han lika snabbt inlyft av oss så till slut gav han upp, men då var det Venices tur att prova - för hon hade ju minsann sett hur lillebror gjorde!
 
Ingen annan kull har varit så snabb att hitta grinden o hålet redan på dag 1, men London gjorde det minsann!
 
Igår fick de smaka lite köttfärs och konstigt nog var det bara en som tyckte det var väldigt gott och det var Moscow. Han blev så glupsk att han först bet i mina fingrar och sen bet han i tallriken. Dom är så underbart söta och charmiga att jag kan sitta i timmar och bara titta på dom.

Kommentera här: