Vilken helg!

Vilken helt underbar helg det har varit. Stort TACK till alla trevliga kattmänniskor jag har träffat i helgen och sibbe-gänget (från Kiruna till Sundsvall och tom en från Östersund) vad trevligt vi har haft när vi har suttit tillsammans och surrat och skrattat (o tom gråtit av glädje).
 
Jag som hade bestämt mig för att ställa Ella i Umeå, på hemmaplan, skulle få bli årets första och sista utställning för henne. Nu har jag bestämt mig för att ställa i Skellefteå, trots att syrran Doris Day kommer dit.  Eventuellt får även Ella åka med till Finland i sommar.
 
Jag for i fredags till utställningen och jobbade och slet ett par timmar med att fixa allt som ska fixas. En stor eloge till alla medlemmar ("järngänget") som orkar att ro detta jätteprojekt i land och som även tar ledigt från jobbet.
 
Sen föjde jag med Elvis (Ellas kullbror) matte o husse när de kom till stan för att hämta en omplaceringskatt, som uppfödaren Kicki, har hjälpt till att placera om. Förutom att se fina Migli fick jag även se otroligt maffiga "Julle" o Nova som bor hos Kicki.
 
Dessutom hann vi se Uteha (som bor hos Marie) en snabbis innan det var dags att fara hem. Väl hemma väntade Karin med fina tjejen Grace och Elvis matte/husse kom in en snabbis för att titta på våra katter. Dolce charmade nog bäst tror jag.
 
I lördags hade jag med mig Sakhi för jag hoppades att han skulle ta sitt cert och därmed bli stoppad i Sverige. Så skedde också och jag är så nöjd. Fast Sakhi saknade nog Marussia, för han är van att kampera med henne på utställningar. Jag hade bara anmält Sakhi en dag så han fick vara hemma idag.
 
Ella mötte som sagt syrran Doris Day och domaren tyckte att tjejerna var väldigt jämna. Det som gjorde att Doris (5 dgr äldre) fick EX1 (o Ella EX2) var att Doris hade lite längre päls. Domaren blev dock väldigt förtjust i Ellas färg och gick iväg med henne för att visa henne för några domare. Men så är Ella, vad jag vet om, den första blåguldsibben född i Sverige.
 
Idag var Ella själv och denna domare blev väldigt förtjust i hennes päls, däremot sa hon inte så mycket om färgen. Om hon har sett blåguld på sibbe tidigare vet jag inte.Även om man är själv i sin grupp är det långt ifrån säkert att man får certifikat bara pga det. Nu blev det dock inga problem så idag blev det CAC för Ella.
 
Det har varit en ovanligt kall helg i lokalen och att sitta i informationen/entrén båda dagarna har varit jobbiga o kalla! Idag blev det lite strul för Ella skulle upp som katt nr 15 så jag fick springa ifrån mitt pass för att kunna bära fram henne. Klockan 9.41 var Ella tillbaka i sin bur och jag satt vid informationen igen. Så idag gick det snabbt för sibbarna.
 
Jag räknade lite snabbt igår och fick det till 37 anmälda sibbar samt att det även var två st Nevor. Det har inte blivit så många kort som vanligt men jag tror o hoppas att jag har fått kort på alla. En katt var lite trött och blyg så han fotade jag inte alls i helgen.
 
Stort GRATTIS till alla fina resultat bland sibbarna o nevorna. Måste ju berätta att vackra Orianna, som bor hos Susanne, blev BIS både igår och idag! GRATTIS!!!
1 Lena:

skriven

Så bra du rapporterat från helgen..
Så trist att inte kunna vara med men jag hoppas jag får se dig och lite sibbar i Skellefteå i sommar.

Kram Lena och missarna

Kommentera här: