Sådärja

I helgen kom Ella på hur man hoppar upp till bokhyllan. Hon går dock inte den vanliga vägen som de andra katterna gör utan hoppar upp via det lilla klätterträdet vi har framför bokhyllan.
 
Det var ett fasligt rännande den kvällen eftersom Ella tyckte det var så kul. Mindre kul tyckte nog Dolce, som låg på bokhyllan, att det var.
 
Även denna vecka är ganska uppbokad och jag har just nu datorfria dagar för att försöka hinna med allt som jag ligger efter med. Därför blir det även denna vecka få inlägg här på bloggen.
 
Några bilder på Ella, från Umeå-utställningen. TACK Catharina för att Ella fick låna värsta bästa hängmattan under helgen. Hon verkligen älskade den!
1 Therese:

skriven

vet du om hängmattan är köpt eller hemmagjord?
skulle vilja ha en enkel beskrivning på hur man kan göra en=)

Svar: Hängmattan är köpt av ett tyskt företag. Jag köpte en kattbädd (du har säkert sett den då jag brukat släpa med den på utställningar), lätt att frakta (både av vikten men även för att du kan vika ihop den - typ), mjuk o lätt att tvätta i maskin.
Gunilla Falk

2 Catharina:

skriven

Varsågod Gunilla. Det var kul att Ella tyckte så mycket om hängmattan. Vi har köpt den på en utställning. De sålde varor från Tyskland.

Kommentera här: