Yin & Yang (aka Sunny)

fyller idag 1 år. Stort grattis till båda tjejerna!
 
När Marussia väntade sin andra kull (Kinesiska filosofikullen) så gick hon upp lika mycket som när hon väntade sin första kull (Änglakullen). I Änglakullen var det 5 kattungar o dom hade bra vikter vid födseln (98-125 g).
 
Vid kull 2 gick Marussia visserligen över tiden ett par dagar men Yin vägde otroliga 131 g och Yang (aka Sunny) kom inte långt efter med sina 127 g. Stora tjejer verkligen o jag är tacksam över att det bara blev två ungar eftersom det kanske hade gjort Marussia helt uttröttad (o med risk för kejsarsnitt).
 
Korten på pappa Casper är tagna sept 2011.
 
Korten på Marussia är tagna under 2012.
 
Några kort på Yin o Sunny (Yang) medan de bodde här och sen bilder från deras nya hem.
 
Värt att tänka på  när man ser bilderna av systrarna är att Yin var 10 mån då jag besökte henne, att jämföra med Sunny som var 8 mån och det gör faktiskt en del skillnad.
Yin
 
Sunny (Yang)

Kommentarer
Postat av: Helena

Ja, tiden går verkligen fort! Sunny fick en födelsedagspresent i morse, en tunnel med fyra ingångar. Hon tog den i besittning med en gång och verkade inte gilla att vi var i närheten, hon ville vara i fred. :)

Kram

Svar: Sötnosen Sunny! :) ♥ Vill väldigt gärna komma o hälsa på er (o henne) längre fram när det har lugnat ner sig lite för mig. *kram*
Gunilla Falk

2012-11-20 @ 11:39:06
URL: http://sunnysibiriskkatt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0