En body guard o annat

För ett tag sen badade vi Sakhi. Han gillar inte att bada men jag ville bada honom av två anledningar. Den ena är för att han 15/3 ska visas upp hos BJK o då måste man ju vara fin! Den andra är att han kommer bli tvungen bada riktigt ordentligt o länge innan han ska på Umeås utställning.

Sakhi var så duktig denna gång, fann sig tålmodigt i det som skedde. Tyvärr var det en mulen dag så han var lite frusen stackarn. Vi försökte lägga bla en filt över honom men han gick så klart sin väg. Bilden är tagen vid ett tidigare badtillfälle.

Han fick snabbt en livvakt, Dolce, som följde honom hela tiden - som en skugga. Bilden är tagen för ett år sen.


Vi har ätit gott förra veckan, tack snälla Yins familj , och att Dolce är en mattjuv (2 länkar) är ju inget nytt. Nu tog jag fram köttet på morgonen för att tina det och på em, strax innan jag kom hem hörde husse ett ljud. När han går o tittar ligger Dolce helt oskyldigt i det nya klätterträdet och förstår inte alls vad det var för något som lät och varför tittar husse så där på henne? Det är väl inte hennes fel att köttbiten  r å k a d e  ramla ner på golvet.

Jag har varit förbi o hälsat på mamma o Jivara. Det är så roligt att se hur bra båda två mår och vilket band dom båda har. Jivara är lite stött på mig då jag oftast kommer bara för att göra något med henne, som klippa klor etc. Därför har jag nu hälsat på ett par ggr bara för att busa med Jivara.



Marussia mår bara bra. Hon tycks inte sakna kattungarna. Hon är ovanligt social och gosig - ja, allt är ju såklart på hennes villkor - men för att vara henne. Marussia avgudar yngsta sonen och kommer gärna till honom. Kortet taget i somras, juli 2011.



Vi har satt upp klätterträdet vi köpte från danska Zooplus. Det blev väldigt bra, lagom stort etc. Oftast ligger dom i trädet en och en.


Avslutar med en bild som visar att Dolce tar verkligen detta med body guard-jobbet på fullt allvar. Här ligger hon och "skyddar" Marussia som ligger i Sakhis transportbur.

Kommentera här: