S*Deltas Yin

Så har då även Yin flyttat. Det kommer bli väldigt tyst o tomt o lugnt men det vet man ju om redan när man parar. Man har dom bara till låns 3 månader och det är väl tur det, för tänk om man skulle spara varje kattunge. Fort skulle huset bli överfyllt!

Yin flyttar till Lycksele och eftersom det är första gången jag säljer till en familj som har hundar så ska det bli otroligt intressant att höra hur det kommer gå.

Jag lägger såklart även upp bilder på Yins tid här, från start till slut. Här är Yin 2 dagar gammal.



Sen blir det ett kort/vecka. Vi börjar med ett kort där Yin är 1 vecka gammal.

Tack för god mat (vi kommer verkligen njuta och tänka på er!) och den fina ängeln!

Idag stannade äldsta sonen, S, hemma med hundarna. Men de andra två killarna var med och busade hela tiden med Yin, som inte stannade upp många sekunder under tiden familjen var här.

När det var dags för Yin o Marussia att säga hejdå var Marussia mera brydd än hon var igår, tror hon vet att det var sista kattungen som skulle flytta. Hur som helst så tvättade hon i alla fall Yin noga.


Här är familjen samlad till avsked, Andreas håller i Yin och Marussia är med på ett hörn, på klättertunnan.


Marussia är ovanligt lugn o stilla, undrar om hon inte är lite låg. Hon ligger fortfarande kvar på klättertunnan och sover. För att hon verkligen ska förstå att kattungarna har flyttat ska hon få stanna kvar här själv i natt. Sen imorgon blir det att försöka jobba ihop henne o Sakhi igen, jag hoppas att det inte blir problem denna gång heller.

Kommentera här: