Dumle ♥ Picasso = sant

Fick tre bilder av Dumle o Picassos matte och världens finaste historia. Att Dumle gillar Picasso har jag ju förstått, Picasso får busa ordentligt med Dumle som finner sig i det mesta. Läs denna charmiga historia....

Jag måste få berätta om Picassos första möte med en mus (det var egentligen en sork). Det var ganska sent på kvällen, därav de mörka bilderna.

 

Dumle hämtade fram den och släppte den på gräsmattan framför Picasso och backade själv sedan så att Picasso kunde leka med den.

 

Själv satt Dumle och tittade på strategiskt placerad så att musen inte skulle smita under verandan.

 

Picasso var lite trött till att börja med, men sen blev det fart. När vi tyckte att musen var stendöd så tog vi Picasso och han sprang genast till dörren, skrek och ville ut igen. Igår eftermiddag blev det samma sak fast med en lite mindre mus (sork). Han vill GÄRNA gå ut nu när har förstått vad som finns på andra sidan dörren. Han springer fram till dörren så fort han ser att man är på väg ut.


Kommentarer
Postat av: Lena

Men så gulliga de är!

Såklart en stor kisse ska ta hand om en

liten misse.De verkar så söta tillsammans och vilken tur att få

en storebror hips vips när man flyttar till sitt nya hem..Kram Lena och sibbarna från S*Mira Milaia i Kåge

2011-06-21 @ 10:48:15
URL: http://www.miramilaia.se
Postat av: Marie

Picasso verkar ha fått världens bästa storebror som lär honom att jaga och leker med honom så han får ut all energi och sover sött sedan. Oj vilken härlig historia :)

Kram

2011-06-22 @ 10:59:08
URL: http://nessis.bloggplatsen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0