Picasso o Dumle, bildbombning - del 1 av 2

Nu äntligen kommer MÅNGA bilder på Picasso (Michael) men även på Dumle. En otroligt fin, charmig, stor o maffig Ragdoll-kille som tar detta med att vara storebror på väldigt stort allvar. Dumle kommer från, rätta mig om jag har fel, S*Malenebergs uppfödning o tillhör en godiskull.

Först en hel hög med bilder på vackra och otroligt busiga Picasso. Trots att det var varmt ute så busade, hoppade och skuttade han och gav sig inte. En kort andhämtningspaus var allt som behövdes för att han skulle vara redo för mera bus. Jag skulle tro att han somnade fort efter vi hade farit. Blixten får nog bli hans nya smeknamn för snabb är han verkligen trots att han sitter i koppel i år. Vi börjar med dom lugna korten.....


Nu till några action-kort. Ett kort är eg suddigt men jag tog med det ändå, gillar hur högt han kan hoppa.


Äntligen dags för Dumle att få visa upp sig.


Mesta tiden tillbringade han dock nära Picasso. Säkerligen för att kolla att vi inte skulle ta med oss Picasso hem men även för att han är en väldigt ansvarstagande storebror. När Picasso precis hade flyttat så hoppade han gärna på stackars Dumle som snällt fann sig i allt. På dom här bilderna har han blicken hela tiden på Picasso.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Fantastiskt fina bilder på Picasso och Dumle ♥♥♥♥♥

kram

2011-08-04 @ 12:53:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0