Flera provkort med nya kameran

som är väldigt bra. Enda nackdelen är att bilderna blir väldigt stora så jag måste komma ihåg att krympa dom innan jag kan lägga upp dom. Här kommer i alla fall flera bilder på katterna och dom flesta har min man tagit.

Alla katterna fick vara på "grönbete" en och en och det uppskattades nog väldigt mycket. Marussia var inte så glad när hon fick sitta i kattgården och vänta på sin tur, dock.

Om ni undrar varför Sakhi är så blöt på bilderna så beror det på att han har lekt med vatten. Vi har även provat filma men det tar nog ett par dagar (?) innan den läggs upp. Dels ska vi korta ner filmen lite och sen ska vi föra över den till bloggen.

En fågel fotades också, den satte sig på garagetaket och satt stilla ett tag så att Lars hann fota den.
Kommentarer
Postat av: Linda & Valentine

Marussia: Åh vad marussia är söt på bilden där hon står upp ser nästan ut som en liten kattunge <3 (fniss ja det är hon ju oxå, storleksmässigt, gämfört med gullan)

2011-07-29 @ 12:21:28
URL: http://lindakarlstrom.blogg.se/
Postat av: Lotta

Vilka härliga bilder, särskilt där hon sitter bakom nätet och ser så olycklig ut...släpp ut mig ;-)

2011-07-30 @ 10:24:01
URL: http://clarellis-sibbar.bloggplatsen.se/
Postat av: Marie

Roligt med en ny kamera, vad blev det för något? Bilderna är helt underbara, och katterna är superfina som alltid!!Sahki ser ut som en björn nästan. Och vem kan stå emot blicken Marussia ger när hon sitter inne kattgården?Kram

2011-07-31 @ 17:02:01
URL: http://nessis.bloggplatsen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0