Sakhi och Marussia

Eftersom Sakhi inte ställs ut i helgen (läs förra inlägget) så kopplade vi både Sakhi och Marussia och så fick dom sitta på ett stort avstånd. Det gick över förväntan, förutom att stackars Sakhi först inte ville gå ut från toan, men till slut så gick han närmare Marussia. Detta är ju något som får tas i små steg för att sakta bygga upp deras relation igen.

Jag har idag handlat flera saker på kattutställningen, bla flera leksaker. Kort kommer en annan dag, när jag har mera tid på mig. Anael blev väldigt förtjust i stor leksak som jag köpte, han lyckades tom dra iväg med den en liten bit, vilken ingen av dom andra klarade.

Vi har ikväll även fått höja avspärrningen eftersom Raphael, den busen, återigen kommit över avspärrningen till vardagsrummet.

Idag har det stått kloklippning på schemat och denna gång gick det lite bättre, kan bero på att ungarna var lite mer pömsiga idag, samt att alla kattungar fått vatten på ryggen. Galgaliel var den enda som protesterade ordentligt, men nu blir det att blöta ner dom lite då och då. Imorgon blir det premiär för bilåkningen. Första färden går inte så långt - bara runt kvarteret - men det brukar vara en bra start.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0