Nothing´s gonna stop us now

Ja, man kan ju tro att kattungarna har hört den låten tidigare. Igår fick dom fritt tillträde till nedre plan ett par timmar och likaså idag. Igår upptäckte Anael och Michael trappan och slocknade framför trappgrinden.


För säkerhets skull hade vi kopplat Marussia, men det var ju för att Sakhi skulle ha chans att våga komma in från kattgården och kunna gå till köket etc. Marussia var dock väldig lugn där hon låg och tittade på ungarna.


Igår fick vi främmande och det blev premiär för kattungarna att tyvärr upptäcka klätterträdet i hallen. Avspärrningen ignorerades fullständigt! Här är några bilder från när Anael och Raphael är i klättertagen. På första bilden hänger galningen Raphael i kanten....  Anael är högst upp, tills Raphael lyckas ta sig upp. Självklart har vi bäddat mjukt runt om och det var ju tur eftersom dom är rätt galna!

Dom hoppade rakt över avspärrningen på trädet som Lars hade gjort, men nu har han gjort en ny avspärrning som jag hoppas ska funka ett tag. Dock var dom väldigt duktiga på att ta sig ner faktiskt, även om det såg lite hemskt ut ibland.Äntligen uppe, nu kan Raphael försöka tugga på Anaels svans.

Anael


Längst ner står Dolce o tycker nog det känns lite jobbigt att hennes favvoplats numera kommer vara upptagen för det mesta.


Så här ser vår mur ut, vi bygger upp den varje kväll, känns lite tryggare att veta var de små galningarna är. Vi har fått bygga upp den högre och högre, men just nu känns den ganska säker. Dom kan inte hoppa så högt - ännu! Men dom tränar och tränar för fullt.

Kommentarer
Postat av: Annika och Seppo Nurmi

Ja,vi lär då få det vi gör här hemma. hoppas bara att Anael och Galgaliel vågar ty sig till oss. Vi kommer att få underhållning.många varma kramar från oss i Boden.

2011-04-27 @ 12:02:31
Postat av: Kicki

Ha ha, det känns bekant det där med kattungar upp efter väggarna ;-D Kram

2011-04-27 @ 17:22:50
URL: http://lince.blogg.se/
Postat av: Marie

Underbara bilder! Wow de lider inte av höjdrädsla direkt "änglarna" men det kanske inte "änglar" ska göra ;) De där klätterträdet är ju så högt!Kram & nosgos

Marie, Liris & Nessa

2011-05-01 @ 19:59:00
URL: http://nessis.bloggplatsen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0