Dolce hos veterinären

Idag gick det riktigt bra att åka bil, hon pep bara lite på ditvägen och på hemvägen var hon tyst. Veterinären ville kolla upp ett värde som låg högt, man kan se det hos hästar men sällan hos katter.  

Provsvaren kommer till veckan och jag hoppas verkligen att hon inte har sämre värden. Man kan få högre värde om man tröttat ut sig men idag har hon varit lugn.

Frågade veterinären vad hon trodde om Dolces livslängd, jag vet att det är en helt omöjlig fråga att svara på egentligen. Hon trodde dock att Dolce skulle kunna få ett fullt gott liv, vilket vi alla hoppas på.

Vår underbara älskade gumma, som är så speciell och helt, helt underbar. Hon har ett underbart temperament och väldigt stor personlighet!

Idag köpte jag även några burkar blötmat, som hon tur nog kan få äta. Jag har annars funderat på vad som vore bättre för Dolce, få ett kort lyckligt liv eller ett långt liv där man inte kan ge henne så mycket godis. Veterinären frågade faktiskt om Dolce hade gått ner i vikt och hon är visserligen överviktig men det är under kontroll. Hjärtat lyssnades också på och även det var bra, vilket är skönt att höra.

Kommentera här: