Smygpremiär

av kattgården var det igårkväll, bilder kommer ikväll. Lars hade dock ett nät kvar att häfta fast men vi blev tvungna att låta katterna få prova lite lätt, självklart med rätt utgång, dvs via fönstret. Jivara som vi tog ut först fattade direkt vad man skulle göra, ja det gjorde nog alla katter men Dolce var lite tveksam till att börja med.

Det kan ju ha att göra med att hon ser lite sämre på vänster öga så hon hoppar inte gärna högt/långt och fick därför hjälp första gången samt hjälp in igen. Hjälp in fick alla katterna eftersom ingen ville gå in. Sen satt dom där uppradade och väntade vid toalett-fönstret.

Katterna har fått en hylla och det blir ytterligare en hylla till innan det rätta taket kommer. Resten kommer sen då vi inte vill riskera att dom ska rymma. Jivara har redan nu försökt stå och kolla hur högt det är. Därför har vi dom inte helt ute ännu, dvs utan tillsyn. Det kommer bli så bra när allt är klart och det bästa med kattgården är den lilla gräsplätten! Kattgården har verkligen varit värd att vänta lite på!

Jivara var, som väntat, lite sur över att behöva dela kattgården med 3 andra men det kommer gå över så småningom. Vi vet redan nu var hon helst kommer ligga, men den hyllan är inte klar ännu. Just nu är dock katterna ute i linorna igen eftersom det målas lite i kattgården och det provisoriska taket saknas.

Kommentera här: