Otroligt rörig dag

har det varit eftersom kattgården har börjats bygga. Katterna har vi ju i vanliga fall ute, med långa linor. Idag hade vi dom ute, men kortade ner linorna ordentligt och flyttade "pinnarna" närmare varandra. Nu gick det att klättra upp en bit i ett träd, men inte så långt.

Så här såg det såg ut idag och det var verkligen rörigt, dom trasslade såklart in sig med varandra hela tiden. Tur det bara är tillfälligt!


Alla har varit i trädet och klättrat och det är ju självklart väldigt spännande för Dolce att klättra i riktiga träd. Hon sitter inte fast här, som man skulle kunna tro, utan hon låg gärna så här och vilade.


Alla tycker det är skönt att vara ute, även om Marussia ibland hoppar över eftermiddagens "pass". Skulle tro att det blir för varmt för henne och jag gissar att hon går och lägger sig på den inglasade balkongen på em istället, då solen har försvunnit därifrån.


Sakhi däremot älskar att vara ute, helst så att det kan blåsa lite i pälsen. Men oj vad han fort får tovor när han är ute....


Men den som verkligen, verkligen älskar att vara ute och nästan aldrig tröttnar på det är Jivara. Det ska bli intressant att se hur hon kommer att uppleva kattgården, säkert rätt instängd - även om den blir större än tänkt från början.


Tog ett kort nu idag och så här långt har dom då hunnit (+ lite till). Kattgården kommer gå förbi toa-fönstret (så dom kan komma o gå som dom vill) och så är det en liten bit ner på gräset så dom får tugga lite gräs. Det går ju så gräs men blir mkt smidigare med riktigt gräs. Det som dock kommer bli ett problem är solen och det måste vi nog klura på lite mera hur vi ska göra. Det är sol större delen av dagen på gamla altan.

Sen måste vi ju självklart "inreda" kattgården, med hyllor för katterna att sitta på. Vattenskålar och toalådor etc.
1 Linda:

skriven

Oj vilket trassel! :D Och vilken fin kattgård ni håller på att bygga, vad skönt för katterna att kunna gå in och ut som dom vill!



Fotona från Norge är lite redigerade i efterhand, har bara tryckt auto på allt, var lite lat :)

2 clarellis:

skriven

Vilket trassel, fick du loss alla ifrån varandra igen? Katterna kommer att bli så glada över kattgården ni bygger.

Kommentera här: