Det blir lite gjort

när det är så fint väder, jag har katterna ute så mycket som möjligt. Springer och trasslar ut dom, sätter upp parasoll, fyller på med nytt vatten - eftersom dom slagit ut vattenskålen etc. Men dom njuter av att vara ute. Jivara älskar verkligen det! När man säger "ska vi gå ut" så sitter snabbt minst en katt vid ytterdörren och väntar.

Dolce har vi tagit ut en transportbur till, med yllefilt. Där brukar hon ligga och sova. Hon är självklart i koppel hon också så hon kan gå in/ut buren.

Peppar, peppar.... så har det gått över förväntan med att plocka hem Dolce. Hon kom hem precis innan vi for i fredagsmorse. Då var hon och Sakhi här. På måndagkväll när vi kom hem tog vi in dom två och satte istället ut Marussia och Jivara ett tag, medan Feliway:en pluggades in.

Visst har Jivara fräst åt Dolce, det gjorde hon redan på fredagmorgon, men överlag har det gått bra. Inga våldsamheter, ännu.... Men det hinner nog komma bråk. Igår var Marussia lite irriterad på Dolce och morrade åt henne men idag har dom två sprungit omkring och busat. 

Just nu är vi på språng en hel del i veckan, många som fyller år, men jag ska försöka sätta mig och bearbeta kort från Norge så snart jag hinner.
1 clarellis:

skriven

Ja varken vi människor eller katter orkar göra något i denna värme. Furminatorn tar bort massor med lös päls...det bara yr omkring så det bästa är att vara ute.

Kommentera här: