Massa bilder

Idag är det hela 4 veckor sen Dolce & Gabbana föddes. Helt otroligt vad fort tiden går.

I lekhagen spatserar Gabbana omkring och hans lilla svans står rakt upp. Dolce är mer lugn och eftertänksam (hon påminner rätt mycket till sättet om Triumph) och tar det betydligt lugnare. Gabbana (som påminner om Podruga/Bugatti till sättet) klättrar omkring på det mesta som går att klättra.

Ibland har han fått en slurk ersättning när inte Dolce orkat allt och då blir han som en liten Duracell-kanin - väldigt aktiv! Dolce brukar somna efter maten. Här är hon hos storasyster Marussia och blir ordentligt tvättad.


Ungarna inviger lekhagen med att sova och här ser man en av deras nya råtta, dom fick varsin liten råtta av Anna-Lena.


Sakhi låg barnvakt ett tag, det är så roligt att se att Jivara litar på hennes äldsta barn och låter dom vara barnvakt. Att Sakhi skulle vara intresserad och vilja vara nära, det gissade jag eftersom han var rätt aktiv med att hjälpa till under Bilkullens uppväxt.



En bild på alla våra katter, i lekhagen.


Dolce är så söt och ljuvlig, kolla bara hennes söta ansikte.   På kort 2 visar hon sin fina profil.


Gabbana var så busig idag! Man riktigt ser hur det lyser i ögonen på honom, av allt bus han ska hitta på.


Kullbilder, som sagt Gabbana var väldigt busig idag och det blev en hel del såna här kort. Men självklart blev det också ett vanligt kort.
1 Linda:

skriven

Helt livsfarlgt söta är dom!! Jag ska höra med mamma och pappa om dom vill komma ner med mig och gälsa på, vilken helg passar det för dig? :)

2 Guro:

skriven

De er så søte! Dolce har kjempefin profil! :D

3 Emilie:

skriven

De är så fruktansvärt charmiga båda två :'D

Kommentera här: