Fortsatt problem med datorn

som nu har gett upp helt o hållet. Vi har inte heller photoshop på denna dator. Ska försöka fixa det så fort som möjligt och kunna lägga upp några bilder.

Vad som har hänt under veckan är att dom äter nu bara vanlig mat, mjölk får dom av Jivara. Båda har lärt sig att äta torrfoder och Dolce har vi även sett stå och dricka vatten, däremot inte Gabbana. Dom är i princip bara i lekhagen för nätterna nu och om en vecka ska vi ta bort den, då gäller det istället att spärra av ingången mot vardagsrummet så dom inte är överallt, riktigt ännu.

Varför vi väntar en vecka med att ta bort lekhagen är att vi får massa besökare i veckan samt barn. Då är det bättre att barnen går in i lekhagen och busar med kattungarna än att ha dom ute.

Gabbana fortsätter att klättra högt och även Dolce har börjat haka på. Vad gäller att klättra upp så är Dolce en riktig expert - o snabb är hon dessutom också - med att klättra uppför byxbenet. Hon ♥ att vara i famnen när hon ska sova och försöker man sätta ner henne så protesterar hon lite grann.

Kommentera här: