Till Gabbanas familj

Allt är bara bra med ungarna men jag kan inte föra över bilder på denna skruttiga dator. Mannen har jobbat natthelg och då jobbar han natt, sover dag, äter och far tillbaka till jobbet. Ingen tid alls för att sitta framför datorn och fixa saker. Ska se om han hinner fixa det i veckan, men han jobbar en hel del även denna vecka.

Idag är kattungarna i alla fall 7 hela veckor - förstår inte alls vart tiden har tagit vägen.

Dom har nästan hela nedre plan fri, vi har stängt bara några dörrar, där vi inte vill ha dom. Bla till sovrummet. Där får dom komma in när dom blivit lite större.

Kylan fortsätter här i norr så det blir inte att jag tar ut dom för att åka bil, det får bli mycket varmare först.

Lycka är att sitta och lyssna på bra musik, ha en, gärna båda, kattunge innanför tröjan. Oftast blir det ju Dolce som verkligen är sällskapsjuk. Gabbana busar på och slocknar när han blir trött, men igår kom han och ville sova hos mig, innanför tröjan.  *väldigt mysigt*

Just nu busar dom hårt med varandra och igår hörde vi Gabbana morra för första gången.

Sakhi är den ena av våra katter som inte går på den lilla sandlåda vi har i vardagsrummet, han går gärna dit och gräver över när kattungarna inte täckt ordentligt. Men båda Jivara och Marussia använder sandlådan, slö som dom är!  ;)

Nu är det inte många dagar kvar innan ett gäng tokiga kattfantaster samlas nere i Stockholm, ska verkligen bli kul med denna resa och ser så mycket fram emot den!!
1 clarellis:

skriven

Ja det ska bli så roligt att ni kommer ned till storstan, mycket kattsnack lär det bli :-)

Kommentera här: