Blött igen

Har snabbt blött ner både kattungarna igen. Ska bada dom ordentligt också en gång innan dom flyttar har jag tänkt. Dolce var tyst under hela snabb-tvättningen o Gabbana var också jätteduktig, han pep bara lite på slutet, när jag hade stängt av vattnet och skulle linda in honom i handduken.

Vi hade visserligen kallt imorse men nu lyser solen och då blir dom fort torra. Just nu ligger dom nog någonstans och sover, knäckt efter pärsen. 

Har tagit bilder av Dolce idag för att kunna sätta ut på annons, jag både vill och inte vill sälja henne. Hon är verkligen unik och "one of a kind". Hon har helt stulit mitt ♥.

Gabbana har börjat gå undan och lägga sig svalt, han brås på sin pappa Adik som också är varmblodig och vill ligga svalt. Häromdagen skrämde Gabbana oss rejält då han bara var borta. Vi ropade att det var mat (något han brukar reagera på) etc men ingen Gabbana. Till slut hittades han i min garderob i sovrummet, längst ner. Den garderoben är en stor favorit för mamma Jivara, storasyster Marussia och nu då också Gabbana.

Transportbur till Gabbana är inköpt och den första som invigde den var Jivara. Hon är lite annorlunda när det bara är två ungar. Hon håller alltid koll på sina barn men denna gång är hon extra uppmärksam på var dom är och vad dom gör.

Nästa vecka hoppas jag blir mildare, det är dags att ta ut dom och åka bil. Har nog tänkt ta med alla katter, förutom Jivara, och fara o hälsa på mamma och Sakhi. Sakhi och Marussia behöver ju verkligen träffas innan han kommer hem igen.
1 Kristina Karlin:

skriven

Hej, jag hittade ingen mail adress till dig har försökt titta igenom alla dina inlägg men det har nog gått förbi.



Jag heter i alla fall Kristina Karlin och har precis fått tagit bort min katt Signe efter en tidssjukdom och blev tipsad om din blogg av Ferraris "Smillas" matte som jag gått på samma skola med. Jag saknar verkligen att ha en katt springandes runt mina ben och deras kurrande. Har försökt läsa på om den här rasen och tycker den verkar intressant. Signe som vi hade tidigare var bondkatt men troligtvis hade hon siames och eventuellt norsk skogskatt.



Jag ser att du har en kattunge kvar och jag undrar vad du har tänkt dig för pris och om du kan berätta lite mer om rasen. När jag läser din blogg så verkar det som att de är väldigt sociala och lekfulla och tycker om att lära sig saker. Vore väldigt glad om du kontaktade mig så fort som möjligt. Berätta gärna om Dolce och vad det är för förlossningsskada hon fått.



Mvh



Kristina Karlin

Kommentera här: