Sista kullbildenFrån vänster till höger så är det: Ferrari, Bugatti, Marussia, Triumph och Lamborghini.

Sista kullbilden tog vi idag och dom var väldigt trötta efter att ha varit hos veterinären för slutbesiktning och få både chipmärkningen (som ingen uppskattade) och sista vacc.sprutan. Innan vi var hemma så hade dom däckat och sov mer ell mindre ända till kl 23. Som vanligt var Triumph så trött, det är helt otroligt att han lyckades hålla ögonen öppna här!

Dessa 12 veckor har verkligen gått otroligt fort. Svårt tänka sig att dom redan är flyttklara.Helst skulle jag vilja behålla dom ett par veckor till.

Ferrari kommer att flytta till ett ungt par i Robertsfors, där hon nog kommer skämmas bort ordentligt! Ett alldeles nytt klätterträd väntar på henne.

Lamborghini flyttar till Åsele och kommer få väldigt kul ihop med 2 tjejer. Det är bra att busiga Lamborghini hamnar hos en barnfamilj. Även hon kommer nog skämmas bort ordentligt! Lamborghini kommer flytta först nästa måndag så henne får vi njuta av ett tag till.
Triumph flyttar till Luleå. Även han hamnar hos ett ungt par och kommer skämmas bort ordentligt. Jag vet att matte redan har sytt lite saker åt honom.

Som vanligt är det otroligt blandade känslor när ungarna börjar flytta. Det som verkligen tröstar mig är att dom kommer få väldigt bra hem!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0