Kullbild, 10 veckor

Idag fotade vi våra livliga små bilar. Rackarns vad dom är snabba, det gäller att försöka fota när dom är lite "pömsiga" men inte för trötta för då slocknar dom helt!Från vänster till höger; Bugatti, Lamborghini, Triumph, Ferrari och Marussia.

Idag har Bugatti och Lamborghini fått åka bil, denna gång utan Jivara. Det gick fint i början, i mitten började Bugatti pipa lite och då försöker Lamborghini busa med henne. När Bugatti inte nappar så lägger sig Lamborghini ner och somnar, totalt oberörd av bilturen. När dom kom hem så gick Lamborghini och la sig bredvid Sakhi, hon tvättade Sakhi noga och försökte tom ett par gånger att leta efter en spene att smutta på.  

Hittills så har det gått bäst för Ferrari och Lamborghini, som varit helcoola, lugna och tysta, att åka bil. Triumph är den som har tyckt minst om det, men jag hinner ju träna dom flera gånger till innan dom ska flytta.

Denna vecka bjuder enbart på trevligheter, på fredag kommer CH Vintermarkens Amandha af Aarii upp, på lördag kommer Linda m familj (o framför allt Valentine) på besök och på söndag hoppas jag också få besök, det är inte helt klart ännu dock.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0