Marussia

Jag är ganska fascinerad av denna kattunge, hon leker och leker hela tiden. Hennes absolut nya favoritlek är att vi drar en pinne på golvet. Hon kan lätt hålla på över 30 minuter. Yngsta sonen lekte först ett bra tag med henne, kanske 15 min, sen lekte jag närmare 30 min och till slut lekte även mannen ett bra tag med henne.

Till slut så slocknade hon såklart, helt däckad! Men hon behöver inte mycket vila förrän hon är färdig för att börja leka igen. Kortet är taget i början av juni -09.


Idag är hon nybadad och fin, var så duktig så medan vi badade. Vi har upptäckt att det går mycket lättare om det är lite varmt vatten i badkaret, på så sätt fryser hon mycket mindre. Att tvåla in schampo och balsam gör ju att dom snabbt blir avkyld men sen när sköljvattnet kommer så blir hon nästan helt stilla.

Ett till kort, taget i början av juni -09, på Marussia. Underbara, busiga, charmiga och otroligt snabba sportbilen Marussia. Hon gillar verkligen mat, ett riktigt matvrak och det är ju roligt att hon inte är så kräsen av sig. Hon kommer gärna och ligger bredvid oss antingen vi är i vardagsrummet eller ligger och sover på nätterna men särskilt länge har hon inte riktigt tid att stanna. Den enda hon stannar riktigt länge hos är storebror Sakhi. Hon har börjat lära sig orden "nej" och "vänta" och hon älskar skinka! Det är nog bland det bästa hon vet.

1 Linnea, Johan och Smilla:

skriven

Vad söt hon är! Och ljus! Till skillnad från Smilla, hon är mkt mörkare! Ni får gärna komma och hälsa på oss. Ta gärna med dig Marussia om du inte tror att det blir några problem! Smilla har fått vara ute utan koppel och sele i Johans föräldrars stuga, och hon fullkomligt älskar det. Och hon får en chans att visa hur otroligt snabb hon är! Sen får man ju mkt finare ute bilder också när man slipper selen och kopplet som syns!

Hälsa alla kattorna!

/Linnea, Johan och Smilla

Kommentera här: