Kullen

alla äter och går bra upp i vikt. Marussia (ena honan) låg länge i topp men nu har hon fått se besegrad av Triumph (svarta solida). Han vägde ikväll 190 gram. Lamborghini, som vägde minst vid födseln, väger nu hela 150 gram. Dom andra ligger på 175--176 gram. Jag är lite imponerad över att Jivara har så mycket mjölk till dom.

Det enda som är tråkigt är att nu har jag blivit tvungen att börja om med p-piller till Jivara. Det går ju inte att ha henne utan p-piller, med tanke på Sakhi. Skönt nog så är det bara ett par månader kvar innan han ska få bli en glad kastrat. Inte för att han har markerat ännu, trots två dambesök. Han är så snäll och sköter sig.

Äldsta sonen har lärt Sakhi ett trick. Om han lägger sig ner på golvet och klappar på magen så kommer Sakhi och lägger sig på magen/bröstet och gosar. Det händer ju även annars att Sakhi vill komma och gosa i famnen. Det som är lite kul är att han vill gärna ligga högt uppe, nästan på axeln.

Det är stor skillnad på när Sakhi kommer upp i sängen. Han hoppar upp, bryr sig inte alls om han råkar gå över någon. Jivara däremot, hon smyger upp och det är knappt att man känner henne.

Kommentera här: