Musikkullen är 4 veckor

O denna gång blir det superfina bilder.
 
Maria Westling kom ut o fotade kullen. Maria är en duktig fotograf, dels med kameran, men även för att hon har två stora externa blixtar. När vi hade kull hemma hade vi två små externa blixtar, men det går verkligen inte att jämföra.
 
Här är två bilder, tagna på Sacré-Coeur, tagen i vår lilla studio hemma. Sacré-Coeur tillhör Jennyskull och kallas nu för Sackie.
 
 
Maria har fotat våra katter o det är även Maria som har fotat bilden på våra katter sittandes på en planka. Här är katterna fotade en och en o sen har Maria monterat ihop alla 5 katterna till en bild.
 
Maria kommer gärna även hem o fotar kullar. Kan vara skönt att slippa packa ihop alla kattungar o fara iväg.
 
 
Här kommer bilderna på Musikkullen, 4 v igår.
Först ut är Burning love, hona.
 
Higher love, hona
 
It must have been love, hane.
 
Love hurts, hane.
 
Higher love, Love hurts, Burning love och It must have been love.
 
Burning love, It must have been love, Higher love och Love hurts.
 
Love hurts, Burning love, It must have been love o Higher love.
 
Love hurts, Burning love, It must have been love o Higher love.
 
Detta tror jag blev favoritbilden från Marias fotosession. Higher love, Love hurts, Burning love o It must have been love.
 
Vackra, duktiga, underbara mamma Pina (från Cykelkullen), som tar så bra hand om kullen. Här tittar hon till dom under en paus.
 
Carina har en så söt liten hund, hon tror nog att hon är katt. Shamina älskar att få vara med kattungarna och detta blev första gången hon fick träffa dom. Hon tvättar dom hela tiden och bara njuter av kattungarna.

Kommentera här: