Änglakullen fyller 8 år

Samma dag som Marussia fyllde 2 år föddes hennes första kull. Även denna kull hade jag bestämt temat i förväg, det skulle bli änglar. Tyvärr har både Raphael aka Finkel och Shekinah aka Kiara blivit änglar på riktigt.
 
 
Shekinah (Kiara) kom först.
Ängel av enhet och ovillkorlig kärlek. Friar dem som är fast i rädsla och inspirerar till rättvisa, harmoni, sanning och integritet.
 
 
Anael kallas nu för Lufsen. Bor tillsammans med sin syster och njuter av livet.
Ärkeängel av romantisk kärlek, passion och romans, skönhet, konst och musik samt frågor som rör försoning och acceptans.
 
 
Galgaliel kom sen, hon kallas nu för Lady o bor med sin bror Lufsen och även hon njuter av livet.
Ängel över energi och vibration. Hjälper oss att upplösa blockeringar och ger glädje under grå dagar.

Som nummer 4 kom Michael, han kallas för Picasso o bor med en ragdoll som kallas för Dumle. Dumle har stenkoll på oss när vi har varit o hälsat på. Han vill absolut inte att Dumle ska följa med oss.
Miraklens ärkeängel. Stöttar under svåra tider, inspirerar till mod, sannfärdighet, tålamod, kärlek och kreativitet.
 
Som kattunge nr 5 föddes Raphael. Han blev min första hane att sätta på foder och vilken underbar katt han var, han fick snabbt smeknamnet Finkel livsnjutare av sin matte.
Helandets ängel. Inspirerar till glädje, vänskap, humor, älskvärdhet, kärlek och kreativitet. Uppmuntrar oss att bli dem vi innerst inne är.
 
Kullbilder
 
 Bonusbilder på linslusen Dolce o Kiara, 2 bilder. Dolce älskar verkligen kameran o så fort vi skulle fota så hoppade hon upp på bordet. Sen en bild på Dolce och Finkel.
 

 
Stort grattis till Lady, Lufsen o Picasso. Hoppas att ni får lite extra gott ikväll.
 
 
1 Therese:

skriven

Grattis =)

Kommentera här: