Vilken helg

I fredags for jag, Carina o en ny bekantskap med varsin katt o packning till Skellefteå. Vi bodde på samma hotell så allt var smidigt. Vi har haft väldigt trevligt hela resan och kommer göra om detta igen.
 
Ella har varit så otroligt duktig och framåt. Hela lö fm var hon framme vid dörren o var väldigt nyfiken och intresserad (ett stort framsteg för en som är "dag 2"-typ). Dock hade Ella lyckats välta ut vattenskålen och satte sig sen i sandlådan.
 
Jag fick hjälp med att borsta bort det värsta o sen var det bara att gå till domaren. Ella fick EX2 - med fina omdömen - o blev slagen av sin brorsdotter Elsa. På lördagen var inga av våra katter (en sibbe, en maine coon o en ragdoll) i panel så vi utnyttjade den tidiga hemgången o for till vårt hotell där vi sen träffades o satt o surrade innan vi gick ut och åt middag. Sen satt vi o surrade ännu mera innan vi till slut skiljdes åt för natten.
 
Imorse hade hotellet vi bodde på, Malmia, snällt nog lyssnat på oss utställare och öppnade frukosten redan kl 06 (istället för 7.30). Ett stort tack till den trevliga tjejen som hjälpte oss hela helgen.

Vi checkade ut och for till utställningen och där var Ella lite mer muttrig än igår. Dock slog Ella brorsdottern Elsa och fick sitt cert. Ella fick även idag väldigt fina omdömen. Dagens domare ville ha tillbaka Ella inför panel men jag vill inte utsätta Ella för den ev stress som en panel kan innebära. I år blir en träningsrunda för Ella som jag hoppas ska kunna slappna av ännu mera.

Arrangerande klubb, Solkatten, hade många nya domare och Ella fick två nya domare. Båda domarna var otroligt duktiga, snälla med katterna och väldigt intressanta att lyssna på. Det är kul när det kommer nya domare.
 
Nästa utställning blir i Finland om ett par veckor. Även här kommer Ella och Elsa att mötas så vi får se hur det går där. 😃

Kommentarer
Postat av: Therese

Kul att ses och Grattis till fina resultat =)

2018-06-19 @ 00:30:01
URL: http://theresekattblogg.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0