Cykelkullen

Detta blev Marussias sista kull och även Trisses sista kull. Han kastrerades och övergick därmed till fodervärdarna.
 
Pappa kallas för Trisse. På bilden är Trisse 11 månader.
 
 
och mamma heter Marussia.
 
Den här kullens tema var en present till min bror, som var med och hjälpte mig få fram bra information om namnen. 
 

Scott Addict. Hane: n 24.

När Addict kom ifjol blev vi inte så lite imponerade och vi kan bara fortsätta uppmana ambitiösa landsvägscyklister att komma in och kika på modellen. Den måste upplevas! Att det är lätt, riktigt lätt, vet den påläste redan om (ram 860gr/gaffel 360 gr/hoj 6,88kg). Men den besitter egenskaper man hittar först på betydligt dyrare cyklar.

Addict imponerar med sina totala egenskaper. Den är snabb, den är lätt, den är komfortabel - den är komplett!!! Det är inte ofta man börjar le när man ser en uppförsbacke, men med en Addict... keep on smiling! Visst, den kostar några sköna slantar. Men vill du skämma bort dig med garanterad prestanda är den helrätt.

 

Pinarello Dogma (Pina bor på foder hos min goda vän Carina, som har uppfödningen Fairlines) Hona: f 09 24

Pinarello är en av de främsta tillverkarna av cyklar idag. Firman grundades av cyklisten Giovanni Pinarello redan på 40-talet när han fortfarande var aktiv, men satsningen började på allvar när Giovanni slutade som professionell cyklist 1953 och helt satsade på tillverkningen och sin affär i Treviso.
 

 

Cervélo S5 (Kata). Hona: f
Cervélo är ett företag som grundades 1995 och tillverkar ramar och hela cyklar för tävlingscyklister. Företaget är på många sätt ledande inom denna produktion och i och med att det till skillnad från många andra märken är relativt ungt, så har de också haft det lättare att snabbt ta till sig alla de senaste tekniska innovationerna. I dag tillhör Cervélo en av de ledande tillverkarna av professionella cyklar. Företaget har sin bas och är grundat i Toronto, Kanada.

 
 
Bianchi Racer (Harvey). Hane: n 09 24
Bianchi , det mest klassiska varumärket. Den (Celeste)-gröna cykeln från Milano har satt sin prägel på cykelsporten, med hjälp av de gamla mästarna sedan 1885.
 
I Italien är Bianchi nästintill heligt Man pratar om ”passione celeste”; den himmelsblå passionen, och med cykelvärldens mest anrika historia finns det gott om just passione. Efter att ha byggt cyklar i över 130 år i Lombardiet har Bianchi inte bara satt sin prägel på cykling i världen, utan även blivit en viktig del av den italienska kulturen.
 
 
 
Spara
Spara
Spara

Kommentera här: